Diensten

Een goed ontwerp is een cocreatie tussen Mediya en haar opdrachtgever. Een prettige samenwerking vinden wij daarom erg belangrijk. Transparantie en inlevingsvermogen zijn twee eigenschappen die wij nastreven en we ook graag terugzien bij onze opdrachtgevers!
web-design
Website Design
Wij ontwerpen indrukwekkende logo’s, huisstijlen en drukwerk die onderscheiden van de rest. Door dit converterend op te leveren.
Contact
web-development
Website onderhoud
Met WPmonitoring hebben wij een automatische update/monitor tool in huis die zorgt voor dagelijkseWordpress updates en back-ups.
Contact
multiscreen
Strategie
Mediya kijkt naar de doelstellingen van ondernemingen. Op die manier is er met een passende strategie meer conversie te behalen.
Contact
Ellipse 35Ellipse 36

Hulp bij online vindbaarheid

Bij Mediya zijn we enthousiast om doelen, visie en ideeën helder te vertalen naar uniek design voor vormgeving, websites en webshops. We leveren niet alleen mooie ontwerpen, maar ons design werkt ook écht voor organisaties. We ontwerpen namelijk op basis van een opmaatgemaakte strategie die aansluit bij de doelen, markt en doelgroep van jouw bedrijf. Het eindresultaat? Een sterke website die zichtbare resultaten boekt.
Contact
Group 77

Bekijk onze recente projecten

New-Mediya-logo
suneyeuserscrosschevron-down