Webshop+Hosting-500px

Hosting

Voor uw nieuwe website heeft uw hosting nodig. Hosting is een ruimte op een server waar uw website opgeslagen is. De domeinnaam van uw bedrijf is hoe u uw bedrijf bereikbaar maakt. Via onderstaande knop kunt u uw hosting bij Mediya afnemen.
Gratis SSl certificaat
Domeinnaam inbegrepen 
A+ snelheden 
Afnemen

Onderhoud 

Met onderhoud heeft u geen zorgen meer over onderhoud van uw website. Onderhoud is voor een site van groot belang omdat dit beveiligingsproblemen kan verhelpen. Het zorgen voor een goed onderhouden site is belangrijk om zo de kans op hacks te verkleinen die te wijten zijn aan achterstallig onderhoud.
Dagelijkse updates 
Security controle
Premium support
Afnemen

Site live?

Uw site is live! Wist u dat wij bij Mediya u nog met veel meer kunnen helpen? Zo bieden wij  onder andere website optimalisatie aan op basis van bezoekers gedrag maar ook visite kaartjes met QR-Code die linkt naar uw nieuwe website!
Graphische vormgeving - drukwerk 
Social media / marketing 
Site optimalisatie 
Meer weten

Vragen over aanlevering?

Onderstaand geven wij u wat praktische informatie over: aanlevering teksten, gebruik van Markup.IO, aanlevering van afbeeldingen. Mocht u toch nog vragen hebben kunt altijd contact met ons opnemen via onderstaand formulier!
Snelle reactie tijd op uw vragen
Eenvoudige manier van aanlevering
Betrokkenheid in het project
Meer lezen
Group 76

Website ontwikkeling 

Het ontwikkelen van een website is een persoonlijk proces. Mediya komt graag langs om uw bedrijf te leren kennen en de behoefte van uw bedrijf duidelijk in beeld te krijgen.
Content
Revisies
Afbeeldingen

MARKUP

Voor de aanlevering maken wij gebruik van MarkUp. Hier kunt u teksten en afbeeldingen aanleveren terwijl u de site bekijkt.  Wanneer u de gelegenheid heeft om feedback te geven ontvangt u een linkje naar MarkUp. Hier kunt u de site doorlopen via Browse via browse kunt u naar verschillende pagina's en klikken op knoppen. Via Comment kunt u een opmerking plaatsen, teksten uploaden en afbeeldingen aanleveren. Zo kan het team van Mediya precies zijn waar teksten moeten komen.

Kijk via hier de explainer video

DEFINITIEVE TEKSTEN

De teksten die u aanlevert worden gezien als definitieve teksten, het later aanpassen van teksten is tijd intensief en zitten niet inbegrepen in het afgesproken budget. Zorg ervoor dat u dus teksten aanlevert die definitief zijn! 

Het team van Mediya gaat voor u aan de slag met een ontwerp op basis van uw wensen. Tijdens de presentatie van het ontwerp kunt u feedback geven op gemaakte keuzes. Zorg ervoor dat u tijdens deze fase goed kijkt naar het gekozen ontwerp, bij u akkoord wordt namelijk het design 1op1 overgenomen naar de site. 

Revisie tijdens het bouwen
Ziet u tijdens het bouwen bepaalde aspecten die niet overeenkomen met het ontwerp dan kunt u dit als een opmerkingen plaatsen in Markup. Toch nog een kleine aanpassing? dan zijn Wij uiteraard niet de moeilijkste. Mocht u toch een doorontwikkeling willen doorvoeren? Dan zullen wij samen met u de extra uren bespreken.
Afbeeldingen van hoge kwaliteit zorgen voor een proffesionele uitstraling van uw site. Voor het aanleveren zijn onderstaande punten belangrijk om te controleren.

- Het is uw eigen verantwoordelijkheid om afbeeldingen aan te leveren die u mag gebruiken (copyrightfree). Het gebruiken van afbeeldingen zonder toestemming kan een flinke boete opleveren.
- Bij het aanleveren is het belangrijk dat u defineert waar u de afbeelding wil hebben staan dit kunt u doen door de naam van de afbeelding te veranderen.

U kunt uw afbeeldingen aanleveren via 
WeTransfer om zo de kwaliteit van uw afbeeldingen te waarborgen

We tranfer: https://wetransfer.com

Rectangle 15
Welk hosting pakket heb ik nodig?

Tijdens uw gesprek met Mediya heeft u te horen gekregen welke hosting u wordt aanbevolen. Mocht u twijfelen over welk pakket het beste bij u past dan kunt u contact opnemen met het team van Mediya.

Hoe werkt het geven van feedback?

U krijgt vanuit Mediya op bepaalde momenten de mogelijkheid om feedback te geven. De gekregen feedback zal verwerkt worden en u kunt op het aangeven van Mediya uw site nogmaals doorlopen op de gegeven feedback.

Mauris blandit aliquet elit nibh pulvinar

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim.

Question will goes here Lorem Ipsum is simply dummy?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and three typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's in standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type.

Make an Appoinment

Proin eget tortor risus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus
New-Mediya-logo
crosschevron-down