Creëer meer waarde met Online Marketing

Uw website, marktonderzoek en online marketing onder 1 dak
Lees meer
Ellipse 36men transparent pngquotessearchusermegaphone
Ellipse 37

Het ontwikkelen van een online marketing aanpak

Bij Mediya nemen we graag uw online zorg uit handen. Mediya kan voor uw bedrijf de social media tot en met de email marketing uit handen nemen. Hierdoor kunt u focussen op uw belangrijkste taken. Het team van Mediya gaat voor u aan de slag en doormiddel van A/B testen analyseren welke methodes en manier van communiceren het beste werkt bij uw doelgroep.

Het team van Mediya heeft als doel om doormiddel van de online marketing uw conversie en andere belangrijke KPI’S te verhogen.

Afspraak maken

Wat bieden wij

web-design
Email marketing
Email marketing is een erg waardevolle manier van communiceren naar potentiele klanten. Door het opzetten van funnels creëren we meer Touch points met potentiele klanten om zo tot een hogere conversie te komen.
learn more
web-development
SEA
Bij SEA richten we ons op het betaalde segment om een hoge positie te bemachtigen op de zoekmachine van Google.
learn more
multiscreen
SEO
SEO is ten opzichte van SEA organisch, De kwaliteit, snelheid en linkbuilding zijn bijvoorbeeld factoren die invloed hebben op de ranking score van Google. Het team van Mediya gaat aan de slag om belangrijke factoren zo sterk mogelijk neer te zetten om een zo goed mogelijke score te hebben.
learn more
idea
Social media
Het benaderen van de doelgroep kan in veel verschillende manieren. Door te kijken waar de doelgroep zichzelf bevindt kan dat platform worden ingezet om de doelgroep te benaderen.  Zo is het doel het opbouwen van een consistente en waardevolle relatie met de doelgroep. Waarin veel interactie tussen de doelgroep en het bedrijf is.
learn more
web-development
Data marketing 
Door het analyseren van gedrag van bezoekers kunnen er aanpassingen worden gedaan op de online uitingen. Doormiddel van bijvoorbeeld A/B testen krijgt het team van Mediya beter inzicht in welke advertentie het beste werkt. Het analyseren van bezoekers gedrag zorgt voor nieuwe inzichten waardoor bestaande sites nog beter kunnen worden afgesteld op de bezoekers.
learn more
user-experience
Strategische marketing
Welke waardes wilt u naar uw klant overdragen? Het team van Mediya kijkt naar de markt en naar de strategische opties in uw markt. Op basis van deze strategische opties kan uw bedrijf zichzelf beter gaan onderscheiden in de markt waarin uw bedrijf opereert
learn more
Ellipse 35Ellipse 36

Samen aan de gang met uw bedrijf online

Wij verzorgen websites die aansluiten op de wensen en behoeften van de klant en die passen bij de markt waarin het bedrijf zich bevindt.

Online Marketing

Lorem Ipsum Dolor
85%

Strategische Marketing

Lorem Ipsum Dolor
85%

Content Marketing

Lorem Ipsum Dolor
85%
Group 76
New-Mediya-logo
crosschevron-down