Het bouwen van de website voor BuysafR

Door gebruik te maken van BuysafR elimineer je het risico dat je jouw geld kwijt bent bij tweedehands aankopen. En of het gewenste product niet in de staat is zoals afgesproken.

Wensen van de klant

Justin van BuysafR wilde graag zijn online dienst: het voorkomen van oplichting online realiseren. De technische uitdagingen zijn door Mediya gemaakt en samen met Justin hebben er veel creatieve sessies plaatsgevonden over hoe bepaalde punten het beste aangepakt konden worden.

Verloop van het project

Mediya is samen met Justin in kaart gaan brengen welke technische aspecten gemaakt moesten worden om zo zijn idee uit te werken. Door samen kritisch te kijken naar verschillende aspecten is het creatieve idee van Justin gerealiseerd en ontworpen. Door een intensieve samenwerking met Justin is er een dienst neergezet die een enorme potentie heeft om de wereld van het online kopen van tweedehands producten veiliger te maken.

Resultaten

Voor Justin is een website gemaakt waar hij vraag en aanbod samen kan brengen. Tevens is er een systeem gemaakt voor het maken van overeenkomsten en betalingen.

Wat zeggen klanten

Mediya heeft mijn website gebouwd, ik heb hier een erg prettige ervaring mee. Zo zijn Mike en Gyan erg meedenkend, professioneel en denken ze altijd in oplossingen. Mede door deze punten is het erg prettig om samen te werken met Mediya. Ik zou Mediya dan ook aanbevelen voor iedereen die een website nodig heeft.
Justin Dekker
BuySafR

Dienstverleningen

Start-up
Development
PHP-formulier
New-Mediya-logo
crosschevron-down