Het bouwen van de site van O & G Betonboringen

Al ruim dertig jaar actief in het uitvoeren van freeswerk, betonboringen en zaagwerk. Gedurende die dertig jaar zijn ze met hun tijd meegegaan en hebben ze steeds vooropgelopen met alle vernieuwingen en aanpassingen. Daardoor werken ze efficiĆ«nt en bieden ze een hoge kwaliteit. 

Wensen van de klant

O&G betonboringen wilde een nieuwe site, waarop ze zichzelf beter zichtbaar op de markt konden plaatsen. Ook wilde ze graag een systeem waar hun personeel gegevens in kunnen vullen op het einde van hun werkdag.

Verloop van het project

Het maken van de site was de eerste prioriteit. Toen de site volledig online stond, is het team van Mediya begonnen met de ontwikkeling van het formulier voor het personeel. Door prioriteren te stellen wat eerst moest gebeuren, was de site van O&G al snel live, terwijl op de achterkant nieuwe toepassingen werden gebouwd.

Resultaten

Het maken van de achterkant van de site: het systeem waar het personeel gegevens kan invoeren is uitgebreid getest, zodat O&G betonboringen vaarwel kan zeggen tegen de vele papieren die ze dagelijks kregen van het personeel. O&G betonboringen heeft nu een duidelijk overzicht waar ze alles bij kunnen houden. Dit bespaart hun nu dagelijks veel tijd. O&G is een mooi bedrijf wat hoge kwaliteit levert, wij van Mediya bevelen ze dan ook zeker aan!

Wat zeggen klanten

Ik heb een erg goede ervaring gehad met Mediya. Ze hebben de website boven mijn eigen verwachting geleverd. Ik zou ze aan iedereen aanraden die opzoek is naar een professionele website bouwer.
Bas Oosterweghel
O & G Betonboringen

Dienstverleningen

Website
PHP- formulier
New-Mediya-logo
crosschevron-down