Het bouwen van de website voor Wereldhout

Wereldhout, de specialist in Nederland voor al uw epoxy meubels. Epoxy is een uniek product wat op vele verschillende manieren verwerkt kan worden in uw meubels. Zo is het mogelijk om er voor te kiezen om bij een eetkamertafel, de gehele tafel in epoxy te hullen.

Wensen van de klant

Wereldhout maakt prachtige Epoxy tafels en accessoires. De wens van Wereldhout was om de producten die ze verkopen ook online aan potentiele klanten te laten zien. Door de vele unieke mogelijkheden wilde Wereldhout een brochure die ze in de winkel kunnen geven aan potentiele klanten.

Verloop van het project

Wereldhout had tv-opnames gepland staan voor het programma: Wooninspiraties. Voordat het werd uitgezonden, wilde ze graag een site hebben waar geïnteresseerde vanuit het programma naar toe konden gaan. Voor het creëren van de site en brochure was er vanuit Wereldhout een strakke deadline, zodat alles klaar was voor de uitzending.

Resultaten

Door intensief contact en een directe samenwerking is de site en brochure opgeleverd binnen de gewenste deadline. Zo heeft Wereldhout volledig kunnen genieten toen hun prachtige producten op tv kwamen!

Wat zeggen klanten

Echt top! Jullie zijn voorlopig nog niet van ons af :)
Sonja
Wereldhout

Dienstverleningen

Web Design
UI/UX
Brochure - Flyer
New-Mediya-logo
crosschevron-down