Online volledige ondersteuning voor bedrijven.

Ons team maakt websites die aansluiten bij de unieke punten van het bedrijf. Met services zoals email marketing en SEO optimalisatie verhogen wij de bezoekers aantallen op uw website.

Social Media Marketing

Bij Mediya vinden wij het belangrijk om het bedrijf te leren kennen. Wij komen dan ook altijd langs om zo het bedrijf te leren kennen, de unieke punten van het bedrijf laten wij dan ook terug komen in de site.

 

Ons team van specialisten levert consequent uitstekende resultaten door creatieve ideeën te combineren met onze uitgebreide ervaring. We kunnen u helpen een duurzame, betekenisvolle relatie met uw klanten op te bouwen door hen via sociale media te betrekken bij uw merk.

We werken op uiteenlopende gebieden als zoekmachineoptimalisatie, socialemediamarketing, e-mailmarketing en digitale marketing.

Founder / Website builder / Customer service
Founder / back-end specialist / Website builder
Content Creator - Social Media
Software developer / Website builder

Tevreden klanten

Binnen de deadline

Goede communicatie

Naar wens gemaakt

ONZE VISIE

Mediya staat voor detail en communicatie. We willen de manier veranderen waarop bedrijven online praten, luisteren en delen.

 

 

Geïnteresseerd in onze klanten

Wij leveren onze klanten een uitstekende service die aansluit op de wens van de klant. Wij doen dit voor grote maar ook voor kleine bedrijven!