Host uw server bij Mediya

Door gebruik te maken van onze hostingpakketen zorgt u ervoor dat de snelheid en beveiliging optimaal is

We hanteren een alomvattende benadering van webontwikkeling, gaande van codering tot webdesign en inhoud. We zijn trots als een team van ervaren professionals die samenwerken. Ons doel is om uw website niet alleen zo te ontwikkelen dat deze hoger scoort in zoekmachines, maar ook om uw gebruikers echt de best mogelijke ervaring te bieden. Door gebruik te maken van onze hostingpakketen zorgt u ervoor dat de snelheid en beveiliging optimaal is

We bieden een breed scala aan diensten, waaronder e-commercesites, volwaardige websites, platforms op maat gemaakte softwareoplossingen, native en hybride mobiele en tablet-apps, een informatiehub , of gewoon een site die fungeert als online portfolio om uw services weer te geven. We kunnen u helpen met al uw behoeften.

E-commerce Oplossingen

Ons bedrijf heeft succesvolle oplossingen om e-commerce- en Shopify websites voor online bedrijven te ontwikkelen.

CMS, WordPress, Shopify

We ontwikkelen contentmanagementsystemen (CMS) waarmee u de inhoud van de site effectief kunt beheren.

HTML & CSS Development

We bieden diensten voor softwareontwikkeling in: HTML, CSS, PHP, JavaScript / jQuery en andere moderne technologieën.

Beveiligde testomgeving voor uw webproject

Op onze server gebruiken we complexe tools voor het verzamelen van inhoud die het mogelijk maken inhoud te visualiseren in termen van site-architectuur, waaraan we binnen uw team wijzigingen zullen aanbrengen voordat deze live gaat. U hebt ook toegang tot een beveiligde testomgeving van uw site die op onze servers wordt gehost tijdens het proces van uw creatie.

Effective Web Development Solutions
Effective Web Development Solutions

Responsive en optimalisatie

We bieden tests voor alle belangrijke apparaattypen, evenals browsers en besturingssystemen voordat we uw nieuwe website lanceren en het project ondertekenen. Er worden tests uitgevoerd als gebruiker en als beheerder om ervoor te zorgen dat uw site modern en responsive is. Responsive houdt in dat de website op alle mogelijke apparaten goed en duidelijk schaalt. De zichtbaarheid van uw website dient overal lees (en) zichtbaar te zijn.

Onze projecten

Zie alle projecten

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen uw bedrijf online te krijgen en met passie te laten groeien

Reviews

Zie alle