Bekijk onze meest recente projecten

Onze verschillende diensten

Website development
Sociale Media
Animatie en design
Strategische marketing

Website development

We hanteren een alomvattende benadering van webontwikkeling, gaande van codering tot webdesign en inhoud. We zijn trots als een team van ervaren professionals die samenwerken. Ons doel is om uw website niet alleen zo te ontwikkelen dat deze hoger scoort in zoekmachines, maar ook om uw gebruikers echt de best mogelijke ervaring te bieden. Door gebruik te maken van onze hostingpakketen zorgt u ervoor dat de snelheid en beveiliging optimaal is.

Gespecialiseerd in Sociale Media

Ons team van specialisten levert consequent uitstekende resultaten door creatieve idee├źn te combineren met onze uitgebreide ervaring. We kunnen u helpen een duurzame, betekenisvolle relatie met uw klanten op te bouwen door hen via sociale media te betrekken bij uw merk.

Creatieve animaties en design

Ons team is gespecialiseerd in on-page en off-page webdesign. We hebben een bewezen staat van dienst in het verhogen van de positie van zoekmachines voor onze klanten. Onze strategie├źn zijn ontworpen om een of meer van de volgende doelen te bereiken: interactie, conversie verhoging en het krijgen van inspiratie.

Strategie, marktonderzoeken

Mediya helpt veel startende maar ook ervaren bedrijven aan een website. Tijdens het maken van de website staat het doel en de positionering centraal, met het doel om de onderscheidende factoren terug te laten komen op de website.

bekijk ons werk 

New-Mediya-logo
suneyeuserscrosschevron-down