Strategie

Door te kijken naar de huidige en gewenste situatie van een bedrijf creƫert Mediya een strategie. De strategie kan uit verschillende aspecten bestaan op basis van de behoefte vanuit de klant.
Onze diensten
eye
1. Marktonderzoek
sun
2. Marketing
user
3. Sociale media

Het proces

Voor het vaststellen van de strategie is het belangrijk om exact het doel van de klant te weten, een doel kan bijvoorbeeld zijn om meer te verkopen via de webshop.
Het team van Mediya heeft verschillende strategieƫn, een complete strategie begint bij een marktonderzoek waarin het team van Mediya onderzoekt hoe de markt is waarin het bedrijf opereert. Op basis van het marktonderzoek komt er een advies, op basis van dit advies wordt de site en de sociale uitingen ontwikkeld. Door het marktonderzoek krijgt de klant antwoord op zijn grootste vragen dit kan bijvoorbeeld zijn: prijszetting, onderscheidend vermogen of kansen in de huidige markt.
Contact
Group 76

Onze diensten

Onze diensten zijn individueel afneembaar of als pakket, neem contact op voor de mogelijkheden.
design
Marktonderzoek
Het team van Mediya onderzoekt de markt en komt met een concreet advies met kansen en bedreigingen in de markt en hoe hierop in te spelen. Het advies geeft ook antwoord op de klant zijn meest brandende vragen omtrent de markt.
Contact
internet
SEO/SEA
Wanneer de site online is dan is het van belang dat deze ook goed vindbaar is. Via een SEO/SEA pakket wordt de online vindbaarheid van het bedrijf via Google verhoogd.

Contact
strategy
Sociale media
Het ontwikkelen van een consistente huisstijl die overeenkomt met de site. Social media wordt gedaan door het team van Mediya waardoor het bedrijf geen tijd meer kwijt is aan sociale media.
Contact
Group 77

Ieder is uniek

Bij Mediya zijn we ervan overtuigd dat ieder bedrijf zijn unieke punten heeft. Daarom leren wij van Mediya graag eerst het bedrijven goed kennen om zo tot een strategie advies te komen. Zo zorgt Mediya ervoor dat sites meer betekenisvol en waardevol zijn voor de klant en het bedrijf.  Ieder bedrijf is uniek en dus ook het plan van aanpak, bij interesse drinken we graag met u een bakje koffie om zo te kijken welke aanpak voor u werkt.
Over ons

Werken met Mediya?

Bij Mediya kijken wij naar de gestelde doelen om vervolgens een aanvalsplan te maken.
New-Mediya-logo
crosschevron-down